Website not working on Firefox or Internet Explorer

All Jaguar XE related discussions
Jschlesinger
Posts: 11
Joined: Wed Feb 01, 2017 10:08 pm

Website not working on Firefox or Internet Explorer

Post by Jschlesinger » Tue Jun 11, 2019 11:17 am

Is it just me or is there a problem with the top navigation on the Web site? On both Firefox and Internet Explorer (I will download Chrome and try that too) the top navigation covers the top of the page making it impossible, for example, to do a map download.


User avatar
Mike Rometer
Posts: 673
Joined: Tue Mar 19, 2019 10:28 am
Location: N. Staffs

Re: Website not working on Firefox or Internet Explorer

Post by Mike Rometer » Tue Jun 11, 2019 11:44 am

No problem with F.F. here. I no longer use I.E.
Jag No 3. 2 Litre petrol Prestige 200. Italian Racing Red. 65 plate

My other vehicle is coal fired. 8-) (very lo-tech)


User avatar
moose
Posts: 1116
Joined: Wed Jul 29, 2015 7:43 pm
Location: Somerset

Re: Website not working on Firefox or Internet Explorer

Post by moose » Tue Jun 11, 2019 12:15 pm

Working on Safari but there is something wrong as the progress bar showing the page load sticks at about a third of the way along. Been like it since iOS 12.3.1. There are problems with other sites at 12.3.1 so it could be an iOS issue.

Bob
R Sport 240ps Bluefire with Templar wheels. Parking pack, blind spot monitor, heated windscreen, folding mirrors, splash guards, privacy glass.


User avatar
PhilB
Posts: 6401
Joined: Mon Aug 17, 2015 12:57 pm
Location: South Buckinghamshire

Re: Website not working on Firefox or Internet Explorer

Post by PhilB » Tue Jun 11, 2019 12:16 pm

This section is for problems with the XE forums website.
I'm not sure if you are having issues on here or with the map download site Jaguar "Here".
MY20 RR Evoque P300 HSE.
2015 XE S 340, British Racing Green.
2017 XE S 380, Carpathian grey.


Jschlesinger
Posts: 11
Joined: Wed Feb 01, 2017 10:08 pm

Re: Website not working on Firefox or Internet Explorer

Post by Jschlesinger » Tue Jun 11, 2019 12:46 pm

My problem is with the Jaguar site not the HERE site


User avatar
PhilB
Posts: 6401
Joined: Mon Aug 17, 2015 12:57 pm
Location: South Buckinghamshire

Re: Website not working on Firefox or Internet Explorer

Post by PhilB » Tue Jun 11, 2019 12:49 pm

Jschlesinger wrote:
Tue Jun 11, 2019 11:17 am
Is it just me or is there a problem with the top navigation on the Web site? On both Firefox and Internet Explorer (I will download Chrome and try that too) the top navigation covers the top of the page making it impossible, for example, to do a map download.
Sorry, but maybe I'm missing the point.
You mention not being able to do map downloads which we don't have anyway ?
MY20 RR Evoque P300 HSE.
2015 XE S 340, British Racing Green.
2017 XE S 380, Carpathian grey.


Jschlesinger
Posts: 11
Joined: Wed Feb 01, 2017 10:08 pm

Re: Website not working on Firefox or Internet Explorer

Post by Jschlesinger » Tue Jun 11, 2019 1:19 pm

I have already used the Jaguar Web site to do two map downloads- you choose the map and then link to the downloader.


User avatar
PhilB
Posts: 6401
Joined: Mon Aug 17, 2015 12:57 pm
Location: South Buckinghamshire

Re: Website not working on Firefox or Internet Explorer

Post by PhilB » Tue Jun 11, 2019 1:36 pm

Ok.
You opened this topic in the "website issues" section.
It is for problems with this website as in xeforums.co.uk as in the one you are on now.
It is not for problems with other websites.
Which website are you having problems with?
MY20 RR Evoque P300 HSE.
2015 XE S 340, British Racing Green.
2017 XE S 380, Carpathian grey.


Jschlesinger
Posts: 11
Joined: Wed Feb 01, 2017 10:08 pm

Re: Website not working on Firefox or Internet Explorer

Post by Jschlesinger » Tue Jun 11, 2019 2:31 pm

Sorry I am having problems with the Jaguar Web site, forgive me I thought this topic was for problems with that Web site, I am happy to have it moved to another topic if that is better.


User avatar
PhilB
Posts: 6401
Joined: Mon Aug 17, 2015 12:57 pm
Location: South Buckinghamshire

Re: Website not working on Firefox or Internet Explorer

Post by PhilB » Tue Jun 11, 2019 2:34 pm

No problems, I've moved it to main chat.
MY20 RR Evoque P300 HSE.
2015 XE S 340, British Racing Green.
2017 XE S 380, Carpathian grey.


Post Reply

Return to “Main Jaguar XE chat”